Az iroda működése négy fő részre oszlik:

  • Ügyviteli tevékenység
  • Pénzügy, gazdasági tevékenység
  • Műszaki szolgáltatás
  • Jogi jellegű szolgáltatás

Az ügyviteli tevékenység keretében irodánk a közösség ügyeinek intézését a közgyűlés határozatainak, a hatályos jogszabályok, az alapító okirat és a szervezeti-működési szabályzat rendelkezéseinek megfelelően biztosítja.

 

Gazdálkodási tevékenység keretében irodánk felelőssége a társasház könyvvezetési és beszámolókészítési kötelezettségeinek teljesítése, a bizonylati fegyelem betartása, a folyamatos könyvvezetés, valamint a számviteli törvény szerinti beszámoló elkészítése a jogszabályokban előírt követelményeknek megfelelően.

 

Műszaki, üzemeltetési, karbantartási szolgáltatásunk magában foglalja a tulajdonostársakkal együttműködve rövid és/vagy hosszabb távú felújítási terv készítését, tanácsadást (sürgősségi sorrend felállítása), karbantartási- és felújítási munkálatok lebonyolítását, megszervezését. 

Műszaki hibabejelentő telefonszámunkon ügyfeleink szabad-és munkaszüneti napokon, a nap 24 órájában jelezhetik a sürgősen orvosolandó műszaki problémákat.

 

A jogi jellegű tevékenység keretében irodánk kötelessége a társasházi közösség képviseletének személyes ellátása, vagy a képviselet ügyvédi közreműködés igénybevételével történő biztosítása bíróságok és más hatóságok előtt.

 

Szolgáltatásaink együttesen vehetők igénybe, ezalól kivételt képeznek a gazdálkodási tevékenységben foglaltak, melyeket irodánk igény szerint eltérő díjazással külön is vállal.

 

Amennyiben többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjen kezelési árajánlatot a lenti hivatkozásra kattintva az Ajánlatkérő űrlap kitöltésével!